/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Inspectoratul Fiscal anunță controale în zonele de agrement

26 iunie 2019, ora 08:00

Agenții economici care administrează zone de agrement și centre de distracții vor fi verificați de inspectorii fiscali. Pe timp de vară, Inspectoratul Fiscal anunță că va intensifica controalele, pentru a stabili dacă în zonele de recreere sunt respectate regulile și clienții primesc bonuri de casă pentru banii plătiți în numerar.

„În această perioadă se atestă o creștere semnificativă a numărului de clienți deserviți de atare prestatori, crescând riscul admiterii încălcărilor de ordin fiscal de către agenții economici din segmentul respectiv, în special prin neaplicarea echipamentelor de casă și control la încasarea plăților în numerar”, explică Inspectoratul Fiscal.

Angajații instituției vor efectua controale inopinate în zonele de agrement în perioada iunie-august 2019.

Agenții economici care activează în acest domeniu sunt îndemnați să respecte legislația, să nu se eschiveze de la obligațiile fiscale și să treacă prin aparatele de casă toate plățile cash făcute de clienți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram