/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Reacția Maiei Sandu la demisiile de la CCM : Este unica acțiune posibilă ce putea fi luată

26 iunie 2019, ora 16:54

După ce judecătorii Curții Constituționale (CCM) au demisionat in corpore, prim-ministra Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție pe rețelele de socializare în care a scris că salută deciziile magistraților de a pleca din funcție.

„Demisia judecătorilor Curții Constituționale este unica acțiune posibilă ce putea fi luată de niște judecători care au discreditat imaginea instituției, au făcut de rușine Republica Moldova peste hotare și și-au bătut joc de cetățeni și de Constituție”, a scris prim-ministra pe pagina sa de Facebook.

Până la alegerea noului conducător al Curții Constituționale judecătorul Veaceslav Zaporojan va exercita atribuțiile administrative ale președintelui Curții Constituționale.

Vezi și:

Dodon, despre demisiile de la CCM: Procedurile de numire a judecătorilor, demarate în regim de urgență

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram