/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A furat o bicicletă dintr-un bloc de locuit din Chișinău și a fugit. Un bărbat, reținut de polițiști

missing
27 iunie 2019, ora 13:12

A furat o bicicletă și a fugit de la fața locului. Incidentul a avut loc la data de 18 iunie, lângă un bloc de locuit de pe str. Cojocarilor. Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de polițiști, iar pentru fapta comisă acesta riscă ani de închisoare. 

Potrivit polițiștilor, individul a văzut bicicleta ce era fără supraveghere și prin acces liber a furat-o. Astfel prin acțiunile sale cauzându-i proprietarului un prejudiciu în sumă de 1 900 lei. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Poliția a fost alertată de victimă.

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția și a spus că a sustras bicicleta și a vândut-o la un preț simbolic pentru că nu avea bani.

Bărbatul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Potrivit legislaţiei în vigoare el riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

În acest context, polițiștii recomandă:

– Dotaţi bicicleta cu dispozitive antifurt

– Legaţi roata din faţă sau spate cu un cablu de oţel sau lanţ, de un obiect fix (stâlp, grilaj, poartă)

– În coşul bicicletei nu lăsaţi diferite bunuri materiale

– Pentru depozitarea bicicletei pe o perioadă îndelungată, este recomandat să fie păstrată într-o încăpere cu acces limitat.

În cazul în care aţi sesizat comiterea unui furt de bicicletă, imediat alertaţi Poliţia prin intermediul servciului unic 112

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram