Aterizare forțată pe un aeroport! Piloții avionului au murit

27 iunie 2019, ora 09:43

Un avion de model „AN-24” a efectuat o aterizare de avarie pe un aeroport din nordul regiunii Bureatia. Cei doi piloți ai aeronavei au murit. Pasagerii, 42 de maturi și un copil, au fost salvați.

Potrivit Tass.ru, 33 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după accident. Doar patru persoane au fost internate în spital.

Avionul aparține companiei „Angara” și a decolat în această dimineață din orașul Ulan-Udă din Nijneagarsk. Primele cercetăei arată că, unul dintre motoarele avionului a cedat imediat ce aeronava a ajuns la înalțime.

Echipajul a decis să se întoarcă pe aeroport. La aterizare, avionul a ieșit din limita pistei și s-a lovit de o clădire. În urma impactului, avionul a luat foc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram