/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Avocatul lui Ilan Șor, întrebat dacă știe unde se află acum deputatul

missing
27 iunie 2019, ora 11:27

Nici avocatul lui Ilan Șor, Iulian Balan, se pare că nu știe unde se află acum clientul său. Întrebat de reporterul TV8 dacă este adevărat că Ilan Șor se află în Israel și când l-a văzut ultima oară, avocatul a spus: „Dumnealui m-a asigurat că se află în Republica Moldova”. 

Acum aproximativ zece zile, au apărut informații precum că Ilan Șor a părăsit Republica Moldova. În acest context, ieri, procurorii au cerut instanței de judecată emiterea mandatului de arestare preventivă și anunțarea lui în căutare, din motiv că acesta avea interdicție de a părăsi teritoriul Republicii Moldova. Magistrații de la Curtea de Apel Cahul, unde se află acum dosarul deputatului, nu s-au expus pe marginea cererii procurorilor, din motiv că nici avocatul acestuia nu s-a prezentat la ședință și nici avocații din oficiu. Ședința a fost amânată pentru mijlocul lunii iulie.

Ilan Șor nu a mai apărut în spațiul public de pe data de 12 iunie.

Alina Șargu, purtătoarea de cuvânt a Partidului ȘOR nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe informații la acest subiect.

Vezi și:

Avocatul lui Ilan Șor comentează sechestrul aplicat de procurori pe bunurile deputatului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram