/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Procurorul general, amenințat de Ivan Diacov: „Nu mă fă să scriu un denunț oficial asupra ta”

missing
27 iunie 2019, ora 11:43

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, îi cere insistent în ultimul timp demisia procurorului general Eduard Harujen și chiar îl avertizează că va scri un denunț pe numele său, dacă nu va pleca din funcție.

„Nu te juca de-a democrația și nu încerca nervii poporului până la limita răbdării!
Nu mă fă să recurg la acțiuni neplăcute pentru mine, dar necesare pentru triumful dreptății, să scriu eu un denunț oficial asupra ta! PLEACĂ”, a scris Diacov pe o rețea socială.

Anterior, Ivan Diacov, a declarat că Eduard Harujen nu ar fi un procuror bun și a scris pe facebook cum și-a început acesta cariera în secția de anchetă de la Procuratura Generală, povestind despre un dosar pe care îl gestiona Harujen după un accident rutier și „aberațiile” pe care le-ar fi scris atunci omul legii în cadrul anchetei.

Eduard Harujen a declarat anterior că nu intenționează să plece din funcția de procuror general, chiar dacă reprezentanții actualei guvernări i-au cerut de mai multe ori demisia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram