/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ședința de judecată în dosarul ex-angajatului Poștei Moldovei Sergiu Cebotari, amânată. Motivul

missing
27 iunie 2019, ora 11:26

Cauza ex-angajatului Poștei Moldovei, Sergiu Cebotari fixată spre examinare pentru astăzi la Curte de Apel Chișinău a fost amânată. Potrivit avocatei Angela Istrate, ședința nu a avut loc pe motiv că judecătorul se află în concediul medical.

Azi urma să fie „eliminat apelul depus asupra ședinței judecătoriei Ungheni, prin care Cebotari a fost condamnata la opt ani de închisoare. Noi nu am fost de acord cu sentința prin care el a fost condamnat și am solicitat achitarea lui Sergiu Cebotari, ca el să nu fie recunoscut vinovat”, a spus pentru TV8, avocata lui Cebotari.

Cererea de urgentare a examinării cauzei a fost respinsă.

Următoarea ședință va avea loc la data de 9 iulie.

Fostul angajat de la Poșta Moldovei, Sergiu Cebotari, a fost reținut în vara anului 2016. El este acuzat de faptul că ar fi fi impus mai multe persoane să muncească forțat, dar și pentru delapidare în proporții mari. Cebotari se declară nevinovat și spune că dosarul a fost pornit după ce el a deconspirat schema de contrabandă cu anabolizante prin „Poșta Moldovei”. În timp ce avocații au cerut achitarea lui, procurorul a solicitat 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram