/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Vadim Brânzan: Moldova - țara lui James Bond. Cum a secretizat fosta guvernare documentele oficiale

missing
27 iunie 2019, ora 13:17

Minsitrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, a spus că în Republica Moldova totul este secretizat, iar când aterizează în țară, are impresia că nimerește în statul lui James Bond. Potrivit lui, chiar și la nivel de stat, oamenilor le este frică să vorbească la telefon, dând preferință signalului. Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă.     

„Ieri seara am primit contractul cu privire la Arena Chișinău. Am încercat să-l obțin mai înainte, însă responsabilii mi-au spus că este secret de stat. Dar la noi în Republica Moldova în genere totul este secretizat. Cum aterizez în R.Moldova, îmi pare că nimeresc în țara lui James Bond și Matahari. Oamenilor le este frică, nimeni nu vorbește la telefon, toți discută prin signal, whatsapp și telegram. Același lucru este valabil și la nivel de stat”, a declarat ministrul.

Pe 25 iunie curent, în Parlament a fost înregistrat un proiect de lege care prevede ca informațiile privitoare la privatizări, achiziții și rapoarte internaționale să fie desecretizate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram