Dragă Spectator…

Eu azi exist pentru că anume tu mi-ai oferit această șansă…

Mâine, 29 iunie 2019, fac doi ani și mă țin pe picioare liber, pentru că tu mi-ai oferit brațele și votul tău de încredere. Dar vreau să știi că eu am reușit să vin zi de zi în casa ta, oriunde ar fi ea, pentru că toate căderile mele au fost amortizate de către oamenii din spatele meu, oamenii care mă cresc, oamenii care formează echipa TV8. Ei sunt viața mea și cucuiele le împărțim cu demnitate. Ei îmi oferă grija și dedicația lor. Ei mă încurajează să cred că și mâine voi fi aici pentru tine, orice ar fi.

Ca orișicare copil, eu sunt greu de crescut. Există așa perioade în care nu-i las să doarmă nopțile, le dau bătăi de cap zile în șir și-i stresez cu dorința mea insistentă de a crește mare, pentru tine. Oamenii care mă compun zilnic îmi oferă energia și viața lor necondiționat.

Eu vreau să-i cunoști în viitorul apropiat așa cum îi văd eu zi de zi, pe toți ca pe unul. Ei toți visează ca eu să ajung numărul unu în lista preferințelor tale, de aceea promit să-ți fac cunoștință cu ei TOȚI. Oamenii care mă creează în sinea lor visează să aducem viitorul acasă.

De azi intru într-o nouă etapă, plină cu fel de fel de provocări, oportunități și noutăți. Ține-mă aproape așa cum ai făcut-o până acum… Te rog. Te rog din numele lor, al fiecăruia…

Îți mulțumesc ca îmi ești alături. Îți sunt recunoscător că nu m-ai părăsit atunci când mi-a fost cel mai greu. Grija ta îmi dă energie să cresc și să mă dezvolt. Datorită faptului că ne-am unit, noi am reușit!

Al tau aMIC, TV8!

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!