La doi ani de TV8, co-fondatoarea postului nostru de televiziune, Natalia Morari, vorbește despre greutățile prin care a trecut echipa în acest răstimp, despre „luptele” pe care le-a purtat și despre curajul cu care a mers mai departe, indiferent de provocări.

„Despre curajul de a îndrăzni.

Pentru că sunt prea multe de spus despre acești 2 ani ai TV8.MD și cât de multe au stat în spate – bune, rele, iar uneori atât de grele, încât părea că ne vom ieși din minți de durere – mă voi rezuma la un singur lucru. Vreau să spun despre puterea de a îndrăzni atunci, când aproape nimieni nu are încredere în tine. Și e una dușmanii să nu aibă încredere și să râdă de tine în față, dar e alta când „ai tăi” nu au încredere, râd de tine pe la spate – un pic arogant, din înălțimea experienței – și pariază în cât timp TV8 va muri ca și multe alte proiecte media în Moldova, fără bani și stăpâni în spate. În aceste clipe e cel mai greu – când „ai tăi” nu cred.

Mulți în asemenea clipe se lasă cu mâinile jos, pierd orice speranță și se opresc. Noi, însă, nu ne-am oprit și am mers mai departe. Bătuți din toate părțile, flămânzi, dar liberi și mândri. În tot acest timp unii din echipă au plecat (mulți pentru că n-au mai crezut, sau n-au putut, dar au fost și cei care au rămas cu sufletul cu noi), dar au fost și mulți care ni s-au alăturat. Și acum, după 2 ani, putem să vă spunem un singur lucru – un MULȚUMESC enorm celor care au avut încredere în noi și în tot acest timp ne-au întins câte o mână de ajutor – echipei, patronilor, experților, donatorilor, consultanților și telespectatorilor noștri fideli.

Așa cum am mai spus odată – TV8 nu e despre televiziune, TV8 e despre comunitatea de oameni care împărtășesc aceleși valori și care cred într-un viitor mai bun la noi acasă. Și tare sper că această comunitate, cu fiecare an ce trece, să devină tot mai mare. La mulți ani nouă. Noi vă iubim”, spune Natalia Morari.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!