/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Vă mulțumim că ne priviți! În doi ani, TV8 și TV8.md au crescut cât alte posturi și site-uri de știri în 20 de ani  

missing
29 iunie 2019, ora 12:37

Asemeni personajelor bune din povești, am crescut în doi ani cât alții în douăzeci. Iar lauda noastră se bazează pe audiențele înregistrate atât de postul tv, cât și de site-ul tv8.md. Astfel, acum am ajuns să fim un concurent de temut pentru televiziuni și portaluri de știri care s-au lansat cu mult înaintea noastră.

Conform măsurătorilor de audiență AGB Nielsen, în luna iunie TV8 a intrat în top 10 canale TV ce emit în Republica Moldova, iat datele arată că unul din nouă oameni s-au uitat la postul nostru.

Un alt moment de care suntem mândri este ediția specială din 9 iunie. În diferite perioade ale zilei, la TV8 se uitau peste 300 de mii de oameni. Urmărit este și cunoscutul talk-show Politica Nataliei Morari. Aseară, de exemplu, la el se uitau, într-un moment sau altul peste 135 de mii de oameni. Impresionantă este și creșterea traficului înregistrat de site-ul tv8.md, lansat și el acum doi ani, în versiunea română și rusă.

Ne bucurăm să vedem cifrele datelor analitice ale site-ului, pentru că dacă acum doi ani, când ne-am lansat pe piața media online, avem doar câteva sute de mii de utilizatori lunar, în acești doi ani avem deja peste 3,7 milioane de utilizatori, lucru cu care ne mândrim tare mult”, Natalia Volontir, redactoră tv8.md.

„De câteva luni avem și versiunea în limba rusă a site-ului, unde ne străduim să aducem utilizatorilor noștri cât mai multe informații complexe de la cei mai buni specialiști din diverse domenii”, Natalia Volontir, redactoră tv8.md.

Și, pentru că site-ul TV8.md nu reprezintă doar știri, redactorii prezintă informații curioase în formă de infografice, fillere sau în materiale de sinteză. Pe site găsiți și teste, care să vă descrețească puțin frunțile. În timpul alegerilor parlamentare, echipa a elaborat o hartă interactivă, despre candidații electorali, fiind accesată de zeci de mii de cetățeni. Totuși, cel mai bun rezultat, site-ul l-a înregistrat în această lună – aproape un milion de oameni s-au informat de la noi, dintre care jumătate au accesat pentru prima dată.

Ne bucurăm să vedem că utilizatorii care au venit în această perioadă pe site-ul nostru – au rămas, iar această tendință de creștere se menține”, Natalia Volontir, redactoră tv8.md.

Suntem vizibili și pe rețelele de socializare. Pe Facebook, concurăm la numărul de like-uri și distribuiri cu paginile televiziunilor care sunt pe piață de 20 de ani.

Despre ce ne vorbește asta? Despre faptul că avem o audiență calitativă, cu o creștere permanentă pe toate platformele, inclusiv Youtube și Instagram, care se implică activ și este interesată de ceea ce postăm și interacționează masiv prin comentarii și distribuiri”, Denis Zavorotnîi, Social Media Manager.

Mai mult, în doar doi ani am reușit să devenim postul TV cu al doilea cel mai mare număr de abonați la contul de Youtube, iar comunitatea noastră pe Instagram crește văzând cu ochii.

Planurile de viitor sunt și mai ambițioase, iar pentru asta avem în continuare nevoie de voi. Așa că vă spunem: „Mulțumim că ne sunteți alături!”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram