/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

S-au îmbătat și au iscat un conflict. Doi tineri, reținuți după ce au bătut un bărbat de 53 de ani

missing
01 iulie 2019, ora 10:56

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost agresat fizic, după ce doi tineri fiind în stare de ebrietate au intrat în conflict cu victima. Totul a avut loc în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie pe bd. Renașterii Naționale.

Ulterior, indivizii de 23 și respectiv 27 ani, originari dintr-o localitate din. R-nul. Cahul au fost reținuți de oamenii legii. Astfel, s-a mai constatat că aceștia anterior au fost judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt și huliganism.

În urma conflictului iscat, indivizii i-au aplicat victimei multiple lovituri în regiunea corpului, cauzându-i leziuni corporale.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliul acestora, polițiștii au depistat hainele cu care erau îmbrăcați indivizii în momentul comiterii infracțiunii.

În urma audierilor aceștia şi-au recunoscut vinovăţia şi sunt cercetați penal, pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale, infracțiune care prevede închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram