/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: Banii pentru repatrierea corpului neînsuflețit al moldoveanului care a plecat la muncă în Italia și a decedat au fost colectați

02 iulie 2019, ora 15:15

UPDATE: 15:15 Banii pentru repatrierea corpului neînsuflețit a moldoveanului care a plecat la muncă în Italia au fost colectați. Despre asta a anunțat o rudă e-a lui Andrei Guțanu. 

Mulțumesc mult pentru susținere și mobilizare. Suma necesară a fost adunată. Recunoștință și gânduri bune tuturor. Bucurați-vă de cei dragi!”, a scris verișoara lui Andrei pe pagina sa de Facebook.

UPDATE: 13:37 Un moldovean care a plecat în Italia să muncească, a decedat. Potrivit apropiaților lui Andrei Guțanu, acesta și-a fi pierdut cunoștința din cauza căldurii și a stat în comă timp de câteva zile. Lui Andrei i-au fost afectate organele interne.

Acum, familia lui Andrei cere ajutor, pentru a readuce acasă corpul neînsuflețit al tânărului. Pentru asta, aceștia au nevoie de cel puțin 3 000 de euro, sumă pe care familia nu o are.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram