/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Secretarul general al Ministerului Sănătății, Boris Gîlcă, și-a dat demisia

missing
05 iulie 2019, ora 16:22

Secretarul general al Ministerului Sănătății, Boris Gîlcă, și-a dat demisia. Acesta a scris astăzi cererea de demisie. 

„Onoarea și demnitatea nu pot fi impuse sau luate. Le sunt recunoscător colegilor mei din minister și din instituțiile din subordine pentru spiritul de echipa, dedicație și profesionalism! Mulțumesc pentru cuvintele de susținere și pentru poza frumoasa de astăzi! Mergem cu verticalitate, cu capul sus pe strada și în viață. Vom denunța în continuare lucrurile incorecte și oamenii șmecheri care au dominat sistemul. Sunt sigur ca instituțiile competente sunt pe fir și toate lucrurile vor fi clar elucidate. Mult succes doamnei ministru Ala Nemerenco!”, este mesajul postat de Gîlcă.

Demisia lui Gîlcă vine la câteva zile de la publicarea unei investigații de către Ziarul de Gardă, care arată că licitația organizată la sfârșitul anului trecut pentru achiziționarea insulinei ar fi fost desfășurată cu încălcări, iar biosimilarul „Strim”, cumpărat de autorități, ar fi de calitate dubioasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram