/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Care este acum starea în peninsula Halkidiki, Grecia: „De dimineață nu ne-au permis să ieșim din hotel”

missing
11 iulie 2019, ora 10:58

După ce aseară în peninsula Halkidiki din Grecia a fost anunțată stare de urgență, azi situația a revenit la normal. Asta ne-a spus un martor, care a plecat în vacanță pe peninsula Halkidiki. De dimineață, turiștilor nu li s-a permis să iasă din hotel, iar lumina rămâne a fi deconectată.

Azi, aici totul este calm. De dimineață nu ne dădeau voie să ieșim din hotel. Acum însă, totul a revenit la normalitate. Lumina este stinsă, însă hotelul dispune de generatoare și totul este bine”, a spus un martor.

Aceștia au mai povestit că aseară au tras o sperietură zdravănă. În zonă, lumina s-a deconectat, iar în acele momente brusc a început furtuna și ploaia puternică.

Am ieșit afară pentru a ne plimba seara. Pe la ora 21:45 brusc s-a deconectat lumina, după care a început să plouă foarte tare. Am luat-o la fugă în hotel. Ne-am speriat ”, a mai menționat martorul.

Șase persoane și-au pierdut viața aseară, 10 iunie în urma unei furtuni puternice din peninsula Halkidiki din Grecia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram