După ce aseară în peninsula Halkidiki din Grecia a fost anunțată stare de urgență, azi situația a revenit la normal. Asta ne-a spus un martor, care a plecat în vacanță pe peninsula Halkidiki. De dimineață, turiștilor nu li s-a permis să iasă din hotel, iar lumina rămâne a fi deconectată.

Azi, aici totul este calm. De dimineață nu ne dădeau voie să ieșim din hotel. Acum însă, totul a revenit la normalitate. Lumina este stinsă, însă hotelul dispune de generatoare și totul este bine”, a spus un martor.

Aceștia au mai povestit că aseară au tras o sperietură zdravănă. În zonă, lumina s-a deconectat, iar în acele momente brusc a început furtuna și ploaia puternică.

Am ieșit afară pentru a ne plimba seara. Pe la ora 21:45 brusc s-a deconectat lumina, după care a început să plouă foarte tare. Am luat-o la fugă în hotel. Ne-am speriat ”, a mai menționat martorul.

Șase persoane și-au pierdut viața aseară, 10 iunie în urma unei furtuni puternice din peninsula Halkidiki din Grecia.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!