/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

DOC // Vladimir Plahotniuc ar deține și cetățenia Cehiei

missing
11 iulie 2019, ora 17:11

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar putea avea și cetățenia Cehiei. Deputatul Dumitru Alaiba a făcut public un certificat care atestă că un cetățean al Cehiei cu numele Vladimir Plahotniuc, născut în 1966 ca și politicianul moldovean, a încercat să înregistreze o companie în Marea Britanie pe 4 iunie curent.

„Se pare că înainte de a fi dat jos de la guvernare, Vladimir Plahotniuc era ocupat cu dezvoltarea afacerilor. Pe 4 iunie 2019 încerca să deschidă o firmă nouă în Marea Britanie. Cu pașaport ceh. Nu e nimic ilegal, desigur. Doar că eu unul nu știam despre asta.

Cine știe ce planuri avea pentru compania asta. Sper că i-am stricat planurile. O rugăminte pentru cei ce sunteți prin Londra. Poate treceți pe la adresa din document, dacă sunteți prin zonă”, a scris Dumitru Alaiba pe blogul său.

Anterior, presa a scris că Vladimir Plahotniuc avea cetățenia României, sub numele de Vlad Ulinici, dar și cetățenia Federației Ruse.

London-application-pdf.pdf by on Scribd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram