/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Igor Dodon: Săptămâna viitoare vom avea director nou la „Moldova-Gaz”

missing
11 iulie 2019, ora 20:35

Șeful statului Igor Dodon declară că săptămâna viitoare va fi numit un nou director la întreprinderea „Moldova-Gaz”. Declarația a fost făcută de președinte la emisiunea „Moldova în Direct” de la postul național „Moldova 1”.

„Săptămâna viitoare vom avea un nou director la Moldova-Gaz. Acesta e propus de Guvern, dar se aprobă în consens cu cei de la Moscova”, a spus șeful statului. Dodon zice că știe despre cine este vorba, dar nu spune deocamdată numele candidatului.

Mai mult, Igor Dodon zice că are informații precum că și de la această întreprindere „se scoteau bani, câte 20-30 de milioane”, a mai afirmat președintele.

Șeful statului mai declară că va negocia cu „Gazpromul” rusesc o reducere la tariful pe care-l achită Republica Moldova „ce nu va permite creșterea tarifelor în următoarele 3-4 luni”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram