/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un băiat de doar trei ani, găsit la jumătate de oră după ce a dispărut

missing
11 iulie 2019, ora 17:51

Un băiat de doar trei ani a fost găsit de către polițiști la jumătate de oră după ce a dispărut. Totul a avut loc ieri, în jurul orei 17:50 în Bălți.

Mama alarmată că copilul a dispărut, a alertat oamenii legii. Aceștia s-au mobilizat și au pornit în căutarea micuțului.

Ulterior, copilul a fost zărit de către doi polițiști, care plecau de la serviciu spre casă. Aceștia au observat pe str. Conev din Bălți un copil care avea semnalmentele descrise de familia minorului.

În cele din urmă, s-a stabilit că este vorba despre copilul căutat. Micuțul a fost dus la domiciliu. 

Inspectoratul Național de Patrulare roagă cetățenii să acorde atenție maximă copiilor și să nu-i lase fără supraveghere niciun minut. Iar în cazul în care minorul a dispărut să apeleze cât mai rapid la 112 sau cel mai apropiat echipaj de poliție, oferind toate informațiile și detaliile necesare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram