/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Deputatul PD Cebotari urmează să fie audiat azi în dosarul „Grigorciuc – Sîrbu”

missing
12 iulie 2019, ora 11:23

Deputatul Partidului Democrat (PDM) Vladimir Cebotari urmează să fie audiat astăzi, la Judecătoria Buiucani, la ora 15:00, în dosarul „Grigorciuc – Sîrbu”. Despre asta a anunțat activistul Pavel Grigorciuc pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, la ora 15 la judecătoria Buiucani urmează să fie audiat Vladimir Cebotari. Au rămas să fie audiați încă șase martori, dintre care trei sunt deputați din Partidul Democrat”, a scris Grigorciuc.

Activistul Pavel Grigorciuc a fost eliberat acum două zile din arest la domiciliu. Acesta se va afla sub control judiciar.

Pavel Grigorciuc a fost plasat în arest preventiv după ce în luna martie, în ziua în care a avut loc prima ședință a noului Parlament, acesta a avut un conflict cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Grigorciuc l-a lovit pe Sîrbu cu o palmă peste față.

Activistul a stat în arest preventiv peste două luni, iar la mijlocul lunii iunie fusese plasat în arest la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram