Vitalia Pavlicenco, președinta Partidului Național-Liberal din Republica Moldova (PNL), spune că nu are habar de ceea ce vorbește Renato Usatîi, care afirmă că numele politicianei figurează în versiunea completă a raportului Kroll 2, pe care acesta a obținut-o. Pavlicenco neagă faptul că ar avea vreo legătură cu frauda bancară și zice că l-ar putea ataca pe  Usatîi în judecată pentru aceste afirmații.

„Usatîi a văzut ceva într-un compartiment al raportului Kroll, răspunsul meu este următorul: habar nu am despre așa ceva! Din anul 2009 eu nu lucrez, eu nu am avut niciodată relații cu băncile, nu am avut niciodată credite, nu am avut transferuri de la cineva din Republica Moldova, și în sensul ăsta habar nu am despre ce se spune acolo. Cât privește atitudinea mea în general, eu am mai fost victima unor liste, cum a fost lista Șandrovski, și dacă alte învinuiri și am câștigat toate procesele, și împotriva lui Voronin, și a lui Lucinschi, și a celor care au difuzat lista Șandrovski, și a lui Șelin, și Climenco și alții. Dacă o să văd acolo un neadevăr, așa cum înțeleg că spune Usatîi, clar că o să-l dau în judecată și o să cer să-mi spună de unde a luat aceste aberații”, a declarat Vitalia Pavlicenco pentru TV8.md.

Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, declară că deține versiunea completă a raportului Kroll 2, care ar avea, de fapt, trei părți. Potrivit lui, zilele trecute publicului i-a fost prezentată doar prima parte a acestui raport, însă în partea a doua și a treia sunt informații mai picante. Potrivit lui Usatîi, în raport e menționat că beneficiarul principal al fraudei este ex-liderul PDM Vlad Plahotniuc.

Vezi și:

/VIDEO/ Slusari spune ce crede despre raportul Kroll 2 care a ajuns la Usatîi și dacă-l va chema pe liderul PN la audieri în comisie

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!