/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Va fi continuat programul „Prima Casă”? Ministra Finanțelor se va întâlni cu beneficiarii proiectului

missing
12 iulie 2019, ora 12:33

Programul „Prima Casă” va fi continuat atât timp cât acesta este în beneficiul cetățenilor și este efectuat într-un cadru de prudență fiscală. Despre aceasta a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă Ministra Finanțelor, Natalia Gavriliță.

„Eu aș vrea pe viitor, nu am avut timp acum, să mă întâlnesc cu beneficiarii acestui proiect și să înțeleg care sunt acțiunile ce trebuie îndeplinite în privința acestui proiect. Toate programele care vor fi  implementate vor fi analizate prin prisma a două principii. În primul rând dacă sunt aceasta în beneficiul cetățeanului și dacă sunt eficiente din perspectiva cheltuielii banului public”, a spus Natalia Gavriliță.

Programul guvernamental „Prima Casă” a fost lansat pe 26 martie 2018. Până acum, 2 282 de tineri și familii tinere și-au procurat propria locuință cu ajutorul Programului guvernamental „Prima Casă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram