Un bărbat de 59 de ani a decedat după ce a fost tamponat de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada. Tragedia s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 23:11, în perimetrul satului Pelivan din Orhei.

„Pietonul a fost tamponat după ce a încercat să treacă strada în loc neiluminat. Bărbatul dorea să ajungă pe partea opusă a carosabilului, unde îl aștepta un taxi. Vinovat de producerea accidentului s-ar face un bărbat de 69 de ani. Acesta se afla la volanul unui autocar cu remorcă”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

Potrivit Poliției, de la începutul acestui an, pietonii au fost implicați în 173 de accidente rutiere: 24 dintre ei au decedat, iar 150 au rămas mutilați pe viață.

Cu doar o oră înainte de producerea tragediei, un conducător auto a expediat la adresa INP secvențe video în care un bărbat în stare de ebrietate stă culcat chiar pe traseu, în haine întunecate, noaptea.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!