/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Accident fatal în apropiere de Orhei! Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de o mașină

missing
12 iulie 2019, ora 11:00

Un bărbat de 59 de ani a decedat după ce a fost tamponat de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada. Tragedia s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 23:11, în perimetrul satului Pelivan din Orhei.

„Pietonul a fost tamponat după ce a încercat să treacă strada în loc neiluminat. Bărbatul dorea să ajungă pe partea opusă a carosabilului, unde îl aștepta un taxi. Vinovat de producerea accidentului s-ar face un bărbat de 69 de ani. Acesta se afla la volanul unui autocar cu remorcă”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

Potrivit Poliției, de la începutul acestui an, pietonii au fost implicați în 173 de accidente rutiere: 24 dintre ei au decedat, iar 150 au rămas mutilați pe viață.

Cu doar o oră înainte de producerea tragediei, un conducător auto a expediat la adresa INP secvențe video în care un bărbat în stare de ebrietate stă culcat chiar pe traseu, în haine întunecate, noaptea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram