/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Incident la parada militară de Ziua Franţei. Emmanuel Macron a fost fluierat şi huiduit, pe Champs-Élysées

missing
14 iulie 2019, ora 14:38

Preşedintele francez Emmanuel Macron a fost fluierat şi aplaudat la începutul paradei organizate la Paris cu ocazia ocazia Zilei Naţionale a Franţei.

Peste 4.000 de militari participă la parada care va avea loc duminică la Paris sub semnul cooperării militare europene. Cele zece state membre ale Iniţiativei Europene de Intervenţie, create în 2018 la iniţiativa lui Emmanuel Macron, vor deschide marşul de pe Champs-Élysées, scrie Mediafax.

Preşedintele francez Emmanuel Macron va organiza un prânz la Palatul Elysee, cu ocazia Zilei Naţionale, la care vor participa mai mulţi lideri europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi vicepremierul britanic David Lidington.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram