/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Comrat: O mașina a poliției, implicată într-un grav accident rutier. Se deplasa la o chemare

missing
15 iulie 2019, ora 12:40

Se deplasau la o chemare, însă au fost implicați într-un grav accident rutier. O mașină a poliției și două motociclete s-au ciocnit violent în această noapte. În urma impactului, un motociclist și-a pierdut viața, iar altul a fost transportat de urgență la spital. Totul a avut loc la data de 14 iulie, în jurul orei 23.16.

O persoană a alertat oamenii legii precum că în satul Svetlîi, raionul Comrat se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile. Astfel, tragedia s-a produs în timp ce grupa operativă se deplasa cu girofarul pornit în partea de sud. Potrivit procuror șef Comrat, Ruslan Caraivan mașina poliției „ar fi ieși un pic pe contrasens” și s-a tamponat cu o motocicletă „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul.

Ulterior, o altă motocicletă „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit din spate cu mașina poliției, care staționa pe carosabil.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit oamenilor legii, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla în stare de ebrietate alcoolică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram