/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

/FOTO/ Cum sunt de fapt sortate deșeurile în una dintre tomberoanele din capitală

missing
15 iulie 2019, ora 10:47

Chiar dacă în Chișinău au fost instalate tomberoane pentru diferite tipuri de deșeuri, în realitate acestea nu ar dispune de secții separate pentru sticlă, plastic și hârtie. Din imaginile postate pe rețelele de socializare de către internauți se poate vedea că într-un tomberon, ce ar fi plasat în preajma parcului Ștefan cel Mare din capitală, atât deșeurile de plastic, hârtie cât și cele de sticlă nu sunt sortate, ci ajung într-o singură secție. 

„Dacă cineva încă nu știe cum Primăria Chișinău „sortează” gunoiul. Tomberonul se află lângă parcul Ștefan cel Mare. Nu că altele, de acest gen, nu ar fi la fel. La fel se întâmpla și cu pubelele colorate cu acoperișuri de lemn de printre blocurile locative. Sortare de ochii lumii pentru că mașini separate care să ia gunoiul deja sortat – nu-s!
Tot gunoiul ajunge iar împreună amestecat în mașină. O parte din acest gunoi ajunge iar să fie sortat cu mâinile. Ceva idei ce se poate de făcut”, au scris reprezentanții grupului „No Plastic Moldova” pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook/ No Plastic Moldova

Foto: Facebook/ No Plastic Moldova

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram