/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

DOC // Guvernul Filip a cheltuit peste 400 mii de lei pentru flori

missing
16 iulie 2019, ora 09:58

Florile naturale care au înfrumusețat birourile de la etajul patru al Guvernului în perioada în care prim-ministru a fost Pavel Filip au costat bugetul de stat peste 400 de mii de lei. Din anul 2013 și până în prima jumătate a anului 2019, florile au fost livrate de una și aceeași companie, care a semnat în fiecare an contracte de achiziție cu reprezentanții Guvernului.

Potrivit unui răspuns pregătit de Direcția comunicare și protocol a Guvernului la solicitarea deputatei Maria Ciobanu, cel mai mult s-a cheltuit pentru flori anul trecut – peste 145 de mii de lei. Toate contractele semnate cu firma ce a livrat florile au fost în valoare mică, fapt care permite să fie evitate anumite proceduri de achiziție.

Iată și răspunsul la interpelarea mea din Parlament cât ne-a costat moftul ex-prim-ministrului Pavel Filip, și nu numai, de a avea zilnic flori vii pe masă… Lux și fudulie în țară săracă!”, a scris Maria Ciobanu pe facebook, anexând răspunsul primit de la Guvern.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram