/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Adrian Candu comentează acuzațiile că l-ar fi controlat pe guvernatorul BNM

missing
16 iulie 2019, ora 20:02

Deputatul Adrian Candu neagă acuzațiile aduse de fostul premier Vlad Filat care a declarat că democratul ar fi controlat activitatea ex-guvernatorului Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu.

„Domnul Filat greșește ceva, deoarece cei car îl cunosc pe Dorin Drăguțanu cu siguranță ar spune că dl Drăguțanu nu poate fi controlat. Are și un profil și un nivel de integritate chiar la superlativ și nu poate fi vorba de așa ceva”.

„Nici ca funcție politică, nici ca funcție de demnitate publică nu am avut posibilitatea, nici potrivit competențelor legale, nici umane să controlez pe cineva cum este guvernatorul Băncii Naționale”, susține Candu.

– Adică minte dl Filat? au întrebat jurnaliștii.  – Mie îmi este greu să zic acuma că dumnealui minte, că exagerează, că greșește, fiecare cu opinia și părerea sa”, a răspuns Adrian Candu.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru TV8, Vlad Filat a spus că Drăguțanu „nu era de capul lui la BNM. Responsabil de activitatea la BNM era Candu”.

Vlad Filat: „Candu era responsabil de activitatea la Banca Națională”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram