/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Lui Vlad Filat i s-a propus grațierea. Cine a venit cu oferta

16 iulie 2019, ora 22:22

Fostul prim-ministru Vlad Filat afirmă că i s-a propus cu ceva timp în urmă să fie grațiat, dar nu a acceptat oferta. Aceasta ar fi venit de la Vladimir Plahotniuc. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV.

Întrebat ce avea să primească Plahotniuc în schimb, dacă îl scotea din închisoare, Filat a spus: „Nimic. Să arate că este bun”.

Acesta a precizat că a refuzat oferta, pentru că grațierea înseamnă de fapt să-ți recunoști vinovăția, iar el se declară nevinovat.

Fostul prim-ministru mai spune că nu a comunicat cu actuala guvernare, deși se vehiculează că aceasta ar intenționa să-l elibereze din penitenciar. „Nu au dorit să comunice”, a punctat Filat, precizând că nici membrii Comisiei parlamentare de securitate nu au trecut pe la el când au fost în vizită la penitenciarul 13, pentru a se întâlni cu Gheorghe Petic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram