/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un avion de pe cursa Moscova-Chișinău s-a întors pe aeroport, având o problemă la motor

16 iulie 2019, ora 15:48

Un avion care a decolat de pe aeroportul Domodedova din Moscova și urma să ajungă la Chișinău s-a întors la sol. Capitanul aeronavei a decis să se întoarcă, după ce în unul dintre motoare au început să se audă vibrații puternice. Motorul a fost oprit, iar aterizarea s-a făcut fiind utilizat doar cel de-al doilea motor, scrie rbc.ru.

Avionul a aterizat cu succes pe aeroport. Alte detalii tehnice nu au fost anunțate. Sursa a mai scris că înainte de aterizare ar fi fost scurs combustibilul din aeronavă, pentru a evita o posibilă deflagrație.

Potrivit jurnaliștilor ruși, avionul ar aparține companiei „Air Moldova”. Reprezentanții companiei responsabili de comunicare nu ne-au răspuns la telefon pentru comentarii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram