/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Accident mortal pe traseul Odessa-Reni. Doi moldoveni și-au pierdut viața

missing
17 iulie 2019, ora 14:02

Doi moldoveni și-au pierdut viața, după ce două mașini s-au ciocnit violent pe traseul Odessa-Reni. Tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, 16 iulie, în jurul orei 20:00, scrie usionline.com.

În urma impactului, mașinile de marcile „VAZ” și „Volkswagen” au fost făcute zob. Potrivit sursei citate, șoferul mașinii „Volkswagen”, împreună cu o pasageră, au decedat pe loc, iar conducătorul mașinii „VAZ” a fost transportat de urgență la spital.

Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului riscă de la trei până la opt ani de închisoare și va fi privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de până la trei ani.

Polițiștii cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram