Toți vicepreședinții „Partidului Nostru” au fost demiși. Inițiativa îi aparține lui Renato Usatâi și ieri a fost susținută unanim de membrii Consiliului Național al formațiunii. Drept motiv, ar servi intențiile partidului de a antrena reprezentanți ai societății civile. 

„La ședința Consiliului Național, condusă de președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a fost discutată situația actuală din țară, aspectul legat de modernizarea și reorganizarea partidului, poziția partidului față de viitoarele alegeri locale cu adoptarea mai multor decizii în acest sens.

Astfel, Consiliul Național a luat decizia privind participarea „Partidului Nostru” în alegerile locale care vor avea loc pe 20 octombrie 2019. În viitorul apropiat, în toate organizațiile teritoriale a partidului, vor avea loc ședințe la care va participa președintele partidului, Renato Usatîi. Vor fi discutate subiectele cu privire la reformarea mișcării politice, rezolvarea problemei de cadre și nominalizați candidații care vor candida din partea „Partidului Nostru”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Recent la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, la TV8, președintele formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, a spus că încă nu știe cu siguranță unde va candida la următoarele alegeri locale care vor avea loc pe 20 octombrie, dar știe cu siguranță că își va înainta candidatura. Întrebat dacă va pretinde la fotoliul de primar al municipiului Chișinău, Renato Usatîi a spus că trebuie să încheie ce a început în orașul Bălți.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!