/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ O biserică a luat foc în Ocnița. A ars acoperișul, iar unele încăperi au fost inundate de fum

missing
17 iulie 2019, ora 10:21

Biserica „Acoperemântul Maicii Domnului” din localitatea Grinăuți-Moldova, raionul Ocnița, a fost cuprinsă de flăcări în după-amiaza zilei de ieri. Potrivit pompierilor, în urma incendiului a ars acoperișul bisercii, bunurile materiale din interior, iar unele încăperi au fost inundate cu fum.

„La fața locului au fost îndreptate cinci autospeciale de intervenție. Salvatorii au reușit să localizeze arderea în cel mai scurt timp, astfel evitînd răspăndirea focului și afectarea construcției. Datorită intervenției prompte a pompierilor au fost salvate mai multe bunuri materiale, icoane și alte obiecte de cult. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus 80% din acoperișul lăcașului sfînt”, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat ieri la ora 15:48 minute. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram