/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Ce spune azi Jizdan despre declarațiile „nu tot Partidul Democrat, integral, a participat la furtul miliardului”

missing
17 iulie 2019, ora 12:34

După ce aseară fostul ministru al afacerilor interne și actualul deputat, Alexandru Jizdan a declarat în cadrul unei emisiune că „nu tot Partidul Democrat, integral, a participat la furtul miliardului”, azi politicianul a avut o altă explicație.

E rupt din context. Urmează să se stabilească. Am reacționat la declarațiile spuse de la tribuna parlamentului, unde se spune că toată fracțiunea Partidului Democrat sunt niște bandiți și au participat la ilegalități. Eu am infirmat acest lucru. Nu a participat fracțiunea, urmează ancheta să stabilească dacă eventual sunt vinoveți cineva și să răspundă conform legislației. Asta am avut în vedere”, a spus Jizdan pentru TV8.

Vezi și:

/STOP CADRU/ Alexandru Jizdan: Nu tot Partidul Democrat a participat la furtul miliardului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram