Au intrat în casa unei persoane necunoscute și au furat mai multe bunuri de peste 38 de mii de lei. Doi bărbați de 27 ani și 42 de ani, originari dintr-o localitate din Sângerei, au fost reținuți de către polițiști. Pentru infracțiunile comise aceștia riscă acum ani de închisoare. Cei doi au fost surprinși de camerele video din preajmă.

În urma unor investigații, s-a stabilit că bănuiții au pătruns în cel puțin două locuințe din sec. Buiucani, pe parcursul lunilor mai-iunie. În cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vinovăția și au spus oamenilor legii că pătrundeau în locuințe pe timp de zi prin forțarea geamurilor din termopan,  după ce se asigurau că proprietarii nu erau acasă.

Bunurile pe care le-au furat le vindeau la prețuri simbolice obținând un profit. Anterior, aceștia au mai fost judecați pentru infracțiuni similare. De asemenea, o parte din bunuri au fost depistate și urmează să fie returnate proprietarilor.

Bărbații au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia riscă amendă de la 32 500 până la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!