/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pavel Filip, despre plecarea din funcția de șef al fracțiunii PDM în Parlament: „Uneori trebuie să știi să te retragi”

18 iulie 2019, ora 21:56

După ce și-a depus demisia din funcția de președinte al fracțiunii democraților în Parlament, Pavel Filip a venit cu o reacție pe rețelele de socializare în care și-a motivat decizia. 

„Am decis să-mi depun demisia din funcția de președinte de fracțiune. Uneori trebuie să știi să te retragi, să reflectezi asupra stării de lucruri de moment, ca să reușești apoi să iei decizii care ar avantaja echipa din care faci parte. Cred în continuare că Partidul Democrat (PDM) are oameni buni și profesioniști, cu care putem transforma partidul într-o construcție politică autentică”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

După ce Pavel Filip a cedat funcția de șef al PDM în Parlament, fotoliul de președinte a fost preluat de Dumitru Diacov, care este și președinte de onoare al partidului.

Anterior Renato Usatîi a anunțat că opt deputați democrați ar putea ieși din PDM în următoarele zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram