/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Cine ar putea să-i ia locul fostei deputate PDM, Otilia Drăguțanu

missing
19 iulie 2019, ora 17:49

Un nou deputat urmează să vină în Parlamentul Republicii Moldova, după de democrata Otilia Drăguțanu fiind aleasă pe lista de partid, a renunțat la mandatul de deputat. Astfel, următorul pe lista Partidului Democrat pentru alegerile parlamentare este Ruxanda Glavan.

Din 30 iulie 2015 până la 25 iulie 2017 Ruxanda Glavan a fost ministra Sănătății, Muncii și Potecției Sociale.

Deocamdată, nu se cunoaște dacă aceasta va accepta sau nu funcția de deputată. Politiciana nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție la acest subiect.

În cazul în care ea va refuza funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, următorul pe listă este secretarul de stat al Ministerului Educației, culturii și cercetării, Radu Rebeja.

Deputata Partidului Democrat, Otilia Drăguțanu a renunțat la mandat. Aceasta a scris pe Facebook că nu s-a regăsit în politică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram