/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Noul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a fost prezentat angajaților

missing
19 iulie 2019, ora 15:32

Noul șel al Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi a fost prezentat astăzi echipei manageriale de către viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase, în cadrul unei ședințe de lucru.

Ministrul Năstase a adresat felicitări domnului Rosian Vasiloi, încredințându-l de tot sprijinul necesar în asigurarea și fortificarea frontierei de stat.

„Ne aflăm astăzi aici pentru a marca un nou început în dezvoltarea instituțională a Poliției de Frontieră (IGPF). În calitate de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne care și-a asumat reclădirea statului de drept, văd în Poliția de Frontieră un pilon esențial pentru eradicarea fenomenului contrabandei care a secătuit bugetul țării noastre de sume colosale, care puteau fi folosite în folosul oamenilor, nu în folosul unor grupări criminale. Noul șef al IGPF este un profesionist cu experiență în sistem, dar a activat și în zona societății civile, îndeplinind toate criteriile meritocratice și de integritate pentru a ocupa o funcție de o asemenea anvergură. Sunt convins că dumnealui va face din combaterea traficului ilicit de orice fel prioritatea nr.1 în fruntea Poliției de Frontieră. Însă cea mai importantă misiune a Poliției de Frontieră este să devină o instituție prietenoasă cu cetățeanul onest!” a declarat Andrei Năstase.

La rândul său, noul șef al IGPF Rosian Vasiloi, a mulțumit pentru încrederea acordată, odată cu numirea sa în funcție de o mare responsabilitate, și a exprimat convingerea că împreună cu echipa va readuce IGPF în rândul instituțiilor care servesc cetățeanul. Totodată, dumnealui a subliniat unele aspecte din mesajul ministrului al Afacerilor Interne.

„Au fost trasate câteva priorități de dezvoltare instituțională și în cel mai scurt timp aceste priorități vor prinde contur într-un larg spectru de activități, reieșind din acele necesități și așteptări ale societății și ale oamenilor”, a spus Rosian Vasiloi.

Rosian Vasiloi a fost numit din data de 18 iulie curent în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră pe un termen de cinci ani, la propunerea ministrului Afacerilor Interne Andrei Năstase.

CV-ul noului șef al IGPF Rosian Vasiloi îl puteți găsi aici.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Rosian Vasiloi

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram