/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ședința de judecată în dosarul Șor, amânată din nou! Motivul

missing
19 iulie 2019, ora 13:21

Ședința de astăzi de la Curtea de Apel Cahul în cauza penală în privința lui Ilan Șor a fost amânată cu aproximativ o săptămână. Informația a fost confirmată pentru TV8.md de Andrei Băeșu, procuror în dosarul lui Ilan Șor.

Ședința a fost amânată. De la instanța am primit o scrisoare acum o săptămână, fiind informat că sunt în insposibilitatea de a forma completul. Motivul de boală, inspectorul având anumite intervenții chirurgicale”, a spus Băeșu.

„Eu consider că urma să fie examinat demersul meu, care deja a fost înaintat privind schimbarea măsurii preventive”, a mai precizat procurorul.

Următoarea ședință de judecată de la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor este preconizată pentru data de 25 iulie 2019.

Deputatul, Ilan Șor, a fost condamnat la șapte ani și șase luni de pușcărie cu executare în penitenciar de tip semi-închis. El va ajunge după gratii doar după ce va fi emisă o sentință definitivă.

Cel puțin o lună în urmă, Procuratura Anticorupție a confirmat faptul că Ilan Șor a părăsit țara.

Pe bunurile care aparțin deputatului Ilan Șor s-a pus sechestru. Este vorba despre afaceri legate de activitatea magazinelor Dute Free și sunt făcute în cadrul investigațiilor legate de frauda bancară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram