/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Un bărbat a rămas blocat la 25 de metri adâncime după ce a intrat într-o fântână să o curețe. Au intervenit salvatorii

missing
21 iulie 2019, ora 13:32

Un bărbat de 58 de ani a rămas blocat într-o fântână publică din orașul Iargara, raionul Leova după ce a intrat să o curețe. Bărbatul că nu poate ieși de la o adâncime de 25 de metri după ce funia cu care trebuia să fie scos de localnici s-a rupt. Salvatorii au intervenit și i-au salvat viața.

Incidentul a avut loc ieri, înainte de miezul zilei. Salvatorii au intervenit și au scos bărbatul din fântână, de la o adâncime de aproximativ de 25 de metri.

Din primele informații, bărbatul a suferit o fractură la picior fiind preluat de Serviciul de asistență medicală urgentă la spitalul raional pentru îngrijiri ulterioare.

În ultimile 24 de ore salvatorii au intervenit în 42 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram