/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Conduc microbuze cu defecte la sistemul de frânare. Mai mulți șoferi, penalizați

22 iulie 2019, ora 16:40

Conduc mașina chiar dacă au defecte la sistemul de frânare. Mai mulți șoferi de maxi-taxi din capitală, care transportă zilnic pasageri s-au ales cu procese-penale după ce oamenii legii au depistat mai multe nereguli la unitățile de transport.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferii pun viața pasagerilor în pericol. Astfel, ei au depistat că conducătorii aveau probleme tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, au exploatat vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare şi au amplasat publicităţi neautorizat pe vehicule.

Polițiștii au întocmit circa 11 procese-verbale, au aplicat amenzi de la 450 lei la 600 lei și au aplicat trei puncte de penalizare. În acest context, administratorii de firme au fost atenționați cu privire la neregulile depistate ca pe viitor să nu admită ieșirea la rută a unităților de transport dacă nu corespunde starea tehnică.

Totodată la trei microbuze au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare și nu a fost admisă ieșirea la rută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram