/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Deflagrație, urmată de un incendiu, la o grădiniţă din Brăila. Pompierii au luptat câteva ore cu flăcările

22 iulie 2019, ora 10:49

Explozie devastatoare şi incendiu puternic a avut loc la o grădiniţă din județul Brăila. Mai mulți pompieri au luptat peste trei ore cu focul, iar autorităţile încearcă să afle ce anume a provocat explozia. Clădirea nu ar fi racordată la gaze, iar o butelie a fost scoasă intactă din interior, scrie b1.ro.

Totul a avut loc în această duminică, în jurul orei 9.00, o bubuitură puternică a zguduit liniștea comunei Movila Miresii. Imediat, un apel la 112 anunța o explozie produsă la grădinița din localitate. Deflagrația a fost urmată de un incendiu devastator. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Între timp, localnicii au încercat să limiteze pagubele.

În incendiu au fost distruse ferestrele, acoperișul, mobilierul, calculatoarele, dar și arhiva școlii, care se afla în același corp de clădire. Practic, din gradiniță au rămas doar pereții.

Explozia s-a produs în condițiile în care imobilul nu este racordat la rețeaua de gaze. Pompierii au găsit o butelie, care însă era intactă.

Cercetările continuă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram