Explozie devastatoare şi incendiu puternic a avut loc la o grădiniţă din județul Brăila. Mai mulți pompieri au luptat peste trei ore cu focul, iar autorităţile încearcă să afle ce anume a provocat explozia. Clădirea nu ar fi racordată la gaze, iar o butelie a fost scoasă intactă din interior, scrie b1.ro.

Totul a avut loc în această duminică, în jurul orei 9.00, o bubuitură puternică a zguduit liniștea comunei Movila Miresii. Imediat, un apel la 112 anunța o explozie produsă la grădinița din localitate. Deflagrația a fost urmată de un incendiu devastator. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Între timp, localnicii au încercat să limiteze pagubele.

În incendiu au fost distruse ferestrele, acoperișul, mobilierul, calculatoarele, dar și arhiva școlii, care se afla în același corp de clădire. Practic, din gradiniță au rămas doar pereții.

Explozia s-a produs în condițiile în care imobilul nu este racordat la rețeaua de gaze. Pompierii au găsit o butelie, care însă era intactă.

Cercetările continuă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!