/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Răspunsul oficial al Președinției: Sofia Rotaru a cântat gratuit la inaugurarea bașcanului Găgăuziei

missing
22 iulie 2019, ora 11:24

Interpreta Sofia Rotaru, venită la invitația președintelui Igor Dodon, a cântat gratuit vineri la ceremonia de inaugurare a bașcanului UTA Găgăuzia, Irina Vlah. Cel puțin asta a spus pentru TV8 purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu.  

În cadrul unei conferințe de presă susținută după ceremonia de inaugurare a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah a declarat că din bugetul autonomiei nu a fost cheltuit niciun ban pentru evoluția pe scena din Comrat a interpretei Sofia Rotaru.

Anterior, într-un live pe Facebook, Irinia Vlah a declarat că prestația Sofiei Rotaru reprezintă un cadoul din partea lui Igor Dodon.

La concertul de inaugurare a guvernatorului Găgăuziei au evoluat atât artiști din autonomie cât și de la Chișinău.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în piața centrală din Comrat și a început la ora 19:00.

La eveniment au participat în premieră toate persoanele cu funcții înalte în stat: președintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi, prim-ministra Maia Sandu, reprezentanți ai corpurilor diplomatice și alți oficiali.

Anterior,  presa rusă a scris că Sofia Rotaru poate primi un onorariu de 25-30 de mii de euro pentru interpretarea a două, trei piese din repertoriul său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram