Trei turişti francezi cu vârste de aproximativ 20 de ani au fost amendaţi cu 100 de euro fiecare, după ce şi-au parcat bicicletele în centrul Veneţiei, potrivit Digi24.

Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi sâmbătă de poliţia locală după ce şi-au lăsat bicicletele pe o stradă laterală în cartierul Cannareggio, potrivit unui comunicat al autorităţilor.

Veneţia, un oraş invadat de turişti, a adoptat reguli stricte de conduită pentru centrul oraşului. Printre altele, este interzis mersul pe biciclete, înotul în canalele oraşului şi organizarea picnicurilor pe stradă.

Vineri, doi excursionişti germani din Berlin au fost amendaţi cu o sumă totală de 950 de euro după ce au încălzit cafea cu ajutorul unui aragaz de voiaj pe treptele celebrului pod Rialto.

Sancţiunile autorităţilor nu-i vizează doar pe turişti. Sâmbătă, poliţiştii locali au emis un ordin de expulzare pentru un bărbat român care stătea întins pe asfalt, cerşind bani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!