/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Alexandru Pânzari confirmă că a fost azi la Procuratură, dar neagă că ar pune ceva la cale cu Igor Popa

missing
23 iulie 2019, ora 13:01

Fostul șef al Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pînzari, pe care în această dimineață Andrei Năstase l-a învinuit că ar pune la cale o „crimă” împreună cu procurorul general interimar Igor Popa, confirm că a fost astăzi la Procuratură, dar nu pentru a discuta personal cu Popa, ci pentru a depune declarații în baza materialelor privind uzurparea puterii de stat.

„Am fost citat pentru ziua de azi în baza materialelor privind presupusa uzurpare a puterii de stat. Azi am mers și am dat declarații pe cazul dat, apoi am văzut în presă că…s-ar pune la cale ceva, nu știu ce.

Sunt uluit de faptul cum un ministru lansează în spațiul public speculații și minciuni doar ca să mai aibă un motiv informațional și să fie preluat de presă. Văd că nici nu se obosește să verifice informațiile mai întâi de toate, să se documenteze câtuși de puțin.

Regret acest fapt și subliniez odată în plus: Poliția nu trebuie să facă politică, ci să asigure ordinea publică în țară, să prindă infractorii, să fie preocupată de liniștea și siguranța fiecărui cetățean”, a scris Alexandru Pânzari pe pagina sa de facebook.

„Acest individ (n.r. procurorul general interimar Igor Popa) care era obligat încă ieri să ia o diecizie în privința la denunțul pe care l-am depus cu privire la uzurparea puterii în stat de către Plahotniuc și alții, inclusiv judecători ai Curții Constituționale, acum 40 de minute a decis să cheme în biroul său pe un alt torționar, Pânzari, care este suspectat și el de uzurparea puterii în stat, iar informații împotriva acestuia au fost date cu nemiluita”, a declarat Năstase în live-ul său de dimineață de pe Facebook.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram