/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un preot, surprins cum a luat la bătaie un bărbat la o masă de pomenire

missing
23 iulie 2019, ora 14:05

Au venit să-l pomenească pe cel răposat, însă au participat la o scenă care te lasă fără cuvinte. Un preot a fost surprins cum a luat la pumni un bărbat. Imaginile video au fost publicate azi pe o rețea socială. Potrivit postării, preotul s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Totul ar fi avut loc într-un sat din raionul Drochia, la data de 20 iulie.

Rudele celui răposat ar fi chemat la înmormântare un părinte din satul vecin, ceea ce l-a înfuriat pe preotul „bătăuș” din localitate. Acesta ar fi fost și motivul pentru care bărbatul a recurs la asemenea gest, potrivit autorului postării.

În aceeași postare se mai menționează că după incident preotul a fost lipsit de dreptul de a mai oficia slujbe.

Contactat, episcopul Ioan Moșneguțu a menționat că nu cunoaște despre acest caz și că revine ulterior cu precizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram