/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Plecări masive din PDM: 11 primari din raionul Dondușeni părăsesc formațiunea

missing
24 iulie 2019, ora 11:27

Mai mulți aleși locali care au făcut parte din echipa Partidului Democrat anunță că părăsesc formațiunea. În raionul Dondușeni, 11 primari au semnat o declarație comună prin care și-au anunțat decizia de a părăsi PDM.

Primarii motivează că au fost limitați anterior în activitate, nu au putut conlucra cu diferite organizații nonguvernamentale. „Ne-am reunit să demonstrăm că suntem o forță gata de a lucra în continuare pentru binele alegătorilor noștri”, au scris primarii în declarație.

Declarația aleșilor locali, cu semnăturile celor 11 primari a fost publicată pe jurnal.md.

Am încercat să-i contactăm pe unii dintre primarii semnatari, pentru a cere reacții cu privire la declarația de părăsire a PD. Astfel, primărița satului Rediul Mare, Ludmila Harabari, a refuzat să discute acest subiect la telefon. Primarul satului Arionești, Victor Bețîvu, a spus că nu poate vorbi pentru că se află la volan, iar primarul satului Briceni, Liviu Scorțesco, nu a fost de găsit pentru că, potrivit reprezentanților administrației publice locale, se află în concediu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram