/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Sfatul lui Băsescu pentru Moldova, atacuri mortale și navă distrusă! Avertizarea lansată de Estonia

Caz tragic la Koblevo! Un moldovean de 26 de ani s-a înecat în Marea Neagră

missing
25 iulie 2019, ora 16:00

Un tânăr moldovean de 26 de ani s-a înecat ieri în Marea Neagră, în apropiere de satul Koblevo, Ucraina. Potrivit martorilor, bărbatul a început să se scufunde sub apă după ce s-a răsturnat de pe o saltea gonflabilă, scrie inshe.tv.

Turiștii au observat acest lucru și au anunțat imediat postul de salvare. Ulterior salvatorii marinari și martorii oculari au înotat până la tânăr pentru a-l aduce la țărm. În ciuda manevrelor de resuscitare, viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

Pentru stabilirea definitivă a cauzelor decesului, corpul decedatului a fost dus la Biroul regional din Nikolaev pentru examinarea medico-legală.

Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Alexandru Roitman, a declarat că se confirmă faptul că tânărul era cetățean al Republicii Moldova.

„Rudele decedatului au fost informate cu privire la acest caz. Ele urmează să decidă dacă va fi repatriat cadavrul”, a declarat Alexandru Roitman.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram