/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Învață de la cei mai buni. Singurul moldovean de la Tineretul European de Iarnă vrea să ajungă la Olimpiadă

missing
26 iulie 2019, ora 06:10

Și singurul moldovean de la Tineretul European de Iarnă vrea să ajungă la Olimpiadă. Lilian Bînzari se antrenează la cea mai prestigioasă școală de patinaj artistic din lume, alături de vedeta Rusiei, Evghenia Medvedeva. Cei doi sunt prieteni.

 Lilian Bînzari are 15 ani și stă singur în Canada. Părinții au vândut apartamentul ca să-l trimită la cea mai bună școală de patinaj artistic din lume. A fost singurul sportiv din Republica Moldova la Tineretul European de Iarnă, unde a ajuns în top zece.

La Toronto e coleg cu rusoaica Medvedeva. La 19 ani, Evghenia este o legendă a patinajului artistic. Sportiva e ca o soră mai mare pentru Lilian. Sunt mereu împreună. Ultima lor poză pe Instagram are peste o mie de like-uri.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram