/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Zeci de protestatari au fost bătuți de polițiști pe străzile Moscovei. Peste 1300 au fost reținuți

28 iulie 2019, ora 11:35

Peste 1300 de persoane care au ieșit ieri în stradă la Moscova să protesteze împotriva interdicției de a participa la alegerile în Duma de la Moscova a candidaților independenți, au fost reținuți de forțele de ordine. Polițiștii și colaboratorii serviciilor speciale i-au bătut pe cei care se împotriveau reținerii. 

Protestul a fost organizat de opoziție după ce a fost interzisă participarea candidaților independenți în cursa pentru funcția de primar al orașului Moscova.

Potrivit tvrain.ru, cifra de 1373 de oameni arestați este una record pentru protestele rusești din ultimii șapte ani. Dintre aceștia 42 sunt minori și 18 jurnaliști. Cel puțin 152 au rămas pe noapte la în izolator.

În timp ce autoritățile au anunțat că 25 de persoane au fost traumate în timpul reținerii, presa scrie că numărul acestora ar fi mult mai mare – 77.

goEznmfTZsYtK6HQ

В СПЧ говорят о необоснованных задержаниях и произвольных действиях полиции на митинге. Вот еще один жесткий пример:http://we.the-village.ru/rs2LВидео: Олег Козловский

Gepostet von The Village am Samstag, 27. Juli 2019

 

ОМОН несет задержанного под песню ты неси меня река

Одного мужчину взяли за ноги и руки — он затянул «Ты неси меня, река» группы «Любэ»Видео: МБХ-Медиаhttp://we.the-village.ru/rsMX

Gepostet von The Village am Samstag, 27. Juli 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram