/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Explozii în Sumî. Rusia a lovit o centrală electrică din Donețk

/VIDEO/ Donică și-a umplut gălețile cu lapte și a venit să protesteze în fața Parlamentului

missing
30 iulie 2019, ora 16:34

Președintele Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadeja”, Andrei Donică protestează în aceste momente în fața Parlamentului Republicii Moldova. Acesta a venit cu câteva căldări de lapte. El se arată indignat de legile adoptate în plen și cere ca deputații să propună mâine în Parlament anularea legii care convertește garanțiile de stat în datorie publica.

„Nu ați făcut nici o lege până acum pentru cetățeni. Acum numai cu legea asta cu pachetele, cică pentru cetățeni. Știm tare bine pentru cine faceți legea aceasta”, a spus Donică.

În cazul, în care deputații nu vor propune legea, acesta spune că va organiza un flashmob. Iar de fiecare dată, când va întâlni un deputat, îi „va turna o găleată cu lapte în cap.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram